home Meny close
menu Meny
Swipe to the left

Deere Construction - når det skal bygges veier i hagen!

10 months ago


Deere Construction er et begrep innen anleggsvirksomhet ute i verden - John Deeres gule brødre bygger alt fra veier til flyplasser. Nå lanserer italienske Peg Perego den første anleggsmaskin i sitt sortiment. Denne kraftige hjullasteren, Deere Construction er bygget på samme chassis som bestselgerne Ground Force og Ground Loader og passer fra 3 år og oppover. To 165W motorer, én på hvert bakhjul gir adskillig kraft og trekker i motbakker opp til 10%. Et 12V 8AH batteri gir kraft til den knallgule hjullasteren som lyser opp på en hver liten anleggsplass. Stor skuffe - ikke fullt en kubikkmeter, men allikevel - her er det plass til mye!


Skulle du ønske et skikkelig introduksjonstilbud finner du dette her: Deere Construction Loader 12V elektrisk traktor her!

Til denne supre nye hjullasteren finnes det som ekstrautstyr en tilhenger; Deere Construction trailer.

Traktoren er utstyrt med 2 gir. Det første gir en toppfart på ca 3,5km/t mens adskillig mer dreiemoment og høyere fart (7 km/t) tas ut i andre giret. Sistnevnte er sperret på traktoren når den leveres og kan bare tas vekk av en voksen. Viktig at barnet lærer seg å håndtere kjøretøyet før turboen koples inn!

Dette er solid kvalitet, bygget på lisens fra John Deere i Italia.

og skulle uhellet være ute er vi i choppi klare med deler og service!


100% Selbst Gemacht - tyske kvalitetsmøbler til barnerommet

10 months ago

Sjelden har vi kommet over så solide barneromsmøbler som under Kind&Jugend 2018 i Köln i forrige uke. Kjøkken, grønnsaksbod, bord og stoler, trilleleker og spill. Alt i den beste møblekvalitetet produsert i FSC-godkjent bøk fra bærekraftig skog. Utvikling og all produksjon skjer i Tyskland. Bøk er et tremateriale som er hardere en eik. Flere av produktene kommer helt eller delvis montert. Dette er leker som er vakre, sunne og holdbare nok til å gå i arv eller brukes i barnehager. Er du lei av konsumismens bruk-og-kast-mentalitet har du kommet til rett sted. Treverket er selvfølgelig behandlet skånsomt med miljøvennlige oljer for å tilfredsstille de strengeste krav.


Flere av produktene kan allerede bestilles og vi regner med at varene kan leveres til deg i løpet av de nærmeste ukene.


Osann Junior Bellybutton ISO-fix Beltepute

10 months ago

Belteputer er elsket og hatet. Misnøyen har å gjøre med tendensen de har til å skli rundt og ikke sitte skikkelig på plass. Osann Junior Bellybutton ISO-fix er i så måte svaret på denne logistikk- og sikkerhetsutfordringen. Puten plugges trygt og enkelt til bilens ISO-fix-fester og vips så er problemet løst - rimelig og meget enkelt og med sikkerheten godt ivaretatt. Ideelt til bil nummer to og besteforeldre med begrenset budsjett. Osann Junior Bellybutton ISO-fix kommer fra den tyske produsenten Osann, som også har et omfattende utvalg barneseter.

- ECE44/04 godkjenning

- Gruppe 2+3 (15-36kg)
- Vaskbart høykvalitets trekk med meget god polstring
- Produktmål: Bredde: 42,5 cm x Dybde: 45 cm x Høyde: 21 cm
- Produktvekt: 2,1 kg

This seat height is ideally suited as second seat or for the vehicle of the grandparents.

RollyTrailer Adapter til Peg Perego elektrisk traktor

10 months ago

Den nyutviklede adapteren fra tyske RollyToys gjør det mulig å montere alle deres tilhengere til Peg Peregos elektriske traktorer. Utvalget av tilhengere fra RollyToys er verdens største med flere titalls alternativer fra enkle og rimelige hengere til store spesialhengere som containere og tre-akslede superhengere!

Sjekk utvalget av hengere som nå kan benyttes:

https://www.choppi.no/traktorer/rolly-tilhengere

Elektrisk bil til barn - hvem tilbyr service og deler?

1 years ago

Ingen land har flere elektriske biler pr innbygger enn Norge, snart gjelder det samme for barn. Flere og flere realiserer drømmen om en elektrisk bil for minstemann. En elektrisk liten traktor eller en tøff SUV får øynene til å glitre hos små sjåfører. Desverre er også skuffelsen tilsvarende stor når doningen plutselig en dag stopper. Markedet oversømmes av billige kopier og de færreste utsalgssteder har deler eller teknisk kompetanse til å fixe tekniske problemer med elektrisk biler til barn. Da blir billig fort trist, vanskelig og dyrt.

Nettbutikken Choppi.no har drevet med elektriske biler til barn i en årrekke og tilbyr i dag det største utvalget på det norske markedet. Og like viktig; vi har kritiske deler på lager, egen servicemann og verksted. Vi utfører effektivt feilsøking og reparasjoner og leverer ladere, batterier, motorer, girbokser, styringselektronikk og mye mer om du en dag skulle trenge hjelp.Har du tekniske spørsmål er det lett å kontakte oss på [email protected], ringe eller komme innom oss i Drammen.

Italienske Peg Perego er veteranen på det europeiske markedet innenfor elektriske biler til barn. Dette er solide produkter som har vært på markedet flere tiår og sammen med produsenten skaffer vi også deler til mange eldre modeller.

Panna - fotball på en ny måte

1 years ago

Panna, eller tunellfotball er et ballspill som griper om seg i popularitet også her hjemme. Høyt tempo og suveren dribletrening er hva det her handler om. Her spiller man 1 mot 1 og pannakampen varer typisk 3 minutter. Vinneren er den som scorer flest mål eller lager en kontrollert tunnel - en Panna. Det er når den som har ballen klarer å spille ballen gjennom motstanderens ben og deretter klarer å berøre ballen på den ande siden før ballen treffer en av veggene som har vunnet. Hvis ingen klarer en panna er det den som scorer flest mål som vinner. Man taper kampen om man sparker ballen ut av banen. 2 advarsler må påregnes. Det gis også advarsel for urene taklinger, dytting, spark og tilsvarende. Ved uavgjort spilles det til neste scoring. EXIT som er kjent fra noen av markedets mest solide fotballrebounder har lansert en serie pannaprodukter. Solide, tøffe produkter som er meget enkle å sette opp - anbefales! Mer om produktene kan du lese her...


Bli kongen i sandkassen med lekegravemaskinen Rolly digger XL!

1 years ago

Den tyske leketøysprodusenten Rolly Toys re-lanserer i år Rolly digger XL. RollyToys er forøvrig verdens største produsent av tråtraktorer og er kjent for sine kompromissløse kvalitet med 3 års world-wide garanti.


Rolly digger XL er referanseproduktet når det gjelder lekegravemaskin for sandkassebruk. 2015-utgaven er større og kraftigere enn forgjengeren, og det ultimate verktøy når små entrepenørspirer skal flytte sand, jord og grus:


Rolly digger XL er utstyrt med kraftige gummibelter, som gjør maskinen mulig å manøvrere rundt, samtidig som det kraftige understellet er et stabilt fundament for den store graveenheten, som kan roteres 360 grader. Armen er utstyrt med automatisk lås og er dessuten fjærbelastet, slik at den tilbyr en viss hjelp til løftebevegelsen. Dette er gjennomført kvalitet med fokus på både sikkerhet og lang holdbarhet.


Mål: 96x45x87cm - vekt 12kg

Passer fra 3 år og inn i skolealder.

Nettbutikken choppi.no melder at Rolly digger XL ventes inn til lager i slutten av juli.<

Derfor vil ditt barn elske John Deere elektrisk traktor

1 years ago

Drømmen er en elektrisk traktor for alle små gårdbrukerspirer!

Italienske Peg Perego har i en årrekke vært verdens ledende produsent av elektriske traktorer og andre elektriske kjøretøy for barn. Traktorene er produsert i samarbeid med John Deere og leketraktorene er med sine flotte detaljer og lekre utførelse så tett på originalene det lar seg gjøre. Modellene Ground Force og Ground Loader leveres med henholdsvis henger og lesseapparat med stor skuffe.

Begge har kraftige motorer som yter 2x165 watt og som med separate girbokser på hvert hjul sørger for solid framkommelighet. Denne elektriske traktoren tar stigninger inntil 10%. Begge modellene har 2 gir og reveres. 2. giret kan om ønskelig sperres, slik at farten begrenser seg til 3,5 kilometer i timen (7,5km/t max uten sperre). Justerbare seter, armlener og en integrert FM-radio sørger for komfort som seg hør og bør i en John Deere.

Traktorene passer fra ca 3 år og oppover til inn i skolealder. Redaksjonen har mottatt meget gode tilbakemeldinger fra fornøyde eiere av den elektriske traktor drømmen - her en videorapport;


Peg Perego produserer sine modeller i miljøvennlig plast med meget god holdbarhet. Dette er sikre produkter med høy lekeverdi som varer i mange år. Hos Choppi.no kan du lese mer om disse flotte elektriske traktorene og sjekke tilgjengelighet og priser:

EXIT Supreme - Skaff en profesjonell og sikker trampoline!

1 years ago

Hollandske EXIT lanserte nylig sin Supreme-serie av trampoliner. EXIT, som var først på det norske markedet med EN71-14-godkjente trampoliner, har med Supreme utviklet en turbo-utgave av folkefavoritten JumpArena trampoline.

Hemmeligheten ligger i fjærene. En ISO9227-sertifisert monsterfjær på 216mm lengde og 35mm diameter i kombinasjon med en Permatron trampolineduk fra amerikanske TenCate setter standarden for sprett og egenskaper i toppsjiktet.

En hollandsk undersøkelse bekrefter de gode tilbakemeldingene redaksjonen har fått på Supreme-serien fra fornøyde brukere på det norske markedet. I tillegg til trampolinefjær i superklassen er Supreme utstyrt med den kraftigste kantbeskyttelsen blant trampolinene i denne undersøkelsen.

Et sikkert trampolinevalg

EXIT Supreme overgår de sikkerhetskrav som stilles i EN71-14 og er utstyrt med en rekke påkostede sikkerhetsdetaljer som glassfiberrailing i underkant av nettet som er festet i rammekonstruksjonen. Trampolinen har dessuten et finmasket sikkerhetssystem som forhindrer at føtter kan komme innunder beskyttelseskanten.

Supreme har automatisk lukking etter inn og utpassering. Dette er en svært viktig detalj når det gjelder sikkerhet på trampoline. Sist men ikke minst; Supreme har utseendet med seg og scorer høyt også på estetiske detaljer som pulverlakkert ramme, et deluxe sikkerhetsnett med doble glassfiberrails og en sikkerhetskant som tar seg flott ut.

EXIT Supreme - oppsummering

● Et påkostet trampolinedesign med Tencate Permatron hoppeduk og 216mm Ø35mm fjærer som gir super sprett
● EXIT Foot Protection System er fullstendig lukket mot fjærene og gir suveren beskyttelse av føttene
● Markedsledende kantbeskyttelse - 44cm bredde og 30mm tykkelse
● Holdbarhet og fin estetikk med solid ramme og ben med dobbel beskyttelse; galvanisert og pulverlakkert

Se flere tekniske detaljer og kampanjepriser her!

Kiting - nå er det din tur

2 years ago

Kiting er ikke lenger forbeholdt dem som dyrker aktiviteteten som en ekstremsport. Det er i ferd med å bli en folkesport, og man regner i dag med at det finnes rundt 200.000 aktive utøvere internasjonalt.

En kite er en styrbar drage med en form som gjør at trekkraften kan utnyttes. Det kites på ski, snowboard, rullebrett, go-cart og på vannet. Norge er et foregangsland i utvikling av kiting på snø, og har egnede naturforhold med områder som Hardangervidda og lignende flate områder med lang snøsesong og mye vind.


Utvalget av kiter som i dag tilbys spenner over et sammensatt utvalg fra enkle treningskiter som egner seg til å lære å fly kite til avanserte depower kites hvor du finner masser av kontrollerbar kraft som også passer til viderekomne kitere. De enkleste har små skjermer med liten kraft som egner seg perfekt for de som ønsker å komme i gang. HQ Powerkites er en velrenommert produsent som produserer solid kvalitet fra de enkleste til de mest avanserte flymaskinene.


2, 3 eller 4 liners kite...

4-liners kiter anses av mange som de beste. Disse gir svært pålitelige egenskaper og er de enkleste fly. Når du krasjer vil en 4-liners kite komme i lufta igjen øyeblikkelig. Disse er som regel også de kitene som snur raskest, spesielt når man er i yttekant av det vindområdet de er konstruert for. På den annen side - disse kitene ligger også i et høyere prisleie. Beamer V er allikevel et prisgunstig alternativ som tilbyr kraft og høy stabilitet.

3-liners kiter er en populær kompromisløsning mellom 4- og 2-liners kiter og et foretrukket alternativ for snøkiting. Rush 4 PRO er en perfekt begynner kite med 3-liner og svært gode flyegenskaper. Et trinn opp finner du Scout III - mer kraft, hurtigere turns og forbedredet dynamikk - en flott ingangsbilett til snowkiting! Apex IV er neste trinn - en depower kite, godt egnet for entry-level med sine stabile og lett kontrollerbare egenskaper men samtidig med krefter som vil glede erfarne kitere. En av markedets mest prisgunstige depower-kiter. Neo og Hydra har selvoppblåsende kammer som gjør modellene egnet til bruk på vann. Her finner du en produktpresentasjon av den populære treningskiten Rush 4 PRO:


2-liners kiter er de enkleste og rimeligste. Dette er kiter som gir basis-kontrol og ikke de samme egenskapene med tanke på re-launch og styring som de øvrige. Velger du en 2-liners kite som Symphony får du en rimelig inngangsbilett til det å lære å fly en kite og et spennende alternativ til en konvensjonell drage.

Ford F150 - en godbit av den amerikanske drømmen!

2 years ago

Ford F150 er selve iconet på en amerikansk pickup. Ford Ranger F150 ble årets internasjonale pick-up truck i 2013 og er USAs mest solgte bil gjennom flere tiår. Nå er den tilgjengelig som elektrisk utgave til alle små Ford-entusiaster. Bilen er nå på lager hos Choppi.no for omgående levering. Dette kan bli en populær julepresang!

F150 12V er fullspekket med autentiske detaljer og er produsert på lisens fra Ford. Her finner du to 12 Volts motorer og uavhengige fjæringer på alle hjul. To gir og revers, LED-lys og FM-radio med tilkopling for smarttelefon/MP3-spiller. I tillegg har bilen fjernkontroll - perfekt da de aller minste skal invies i bilkjøringens edle kunst!

Peg Perego Polaris Slingshot

2 years ago

Ta uteleken og eventyret til nye høyder med nyheten Polaris Slingshot. Peg Perego har laget en lekker 12volt utgave for barn av dette futuristiske kjøretøyet. De store bakhjulene drives av hver sin kraftige 230 watt motor og gir god framkommelighet på de fleste underlag. 2 gir og fartssperre gir toppfart på henholdsvis 3.4 og 6.7 km/t. 12V batteri og lader medfølger. Flere detaljer. Slingshot leveres også som én-seter med fjernkontroll for de litt mindre barna. Denne utgaven har to 165 watt motorer. For detaljer.

Et første parti Polaris Slingshots har ankommet choppi.no

Polaris Slingshot er solid bygget og produsenten er kjent som bransjeledende innenfor kvalitetsbiler til barn.

Launch your adventure with the all-new Slingshot!


Broon T870 - kundeomtale

2 years ago

Broon T870 - “Som skapt for norske forhold!”

Som elbilentusiast er det lett å bli litt overivrig, og da guttungen og jeg fikk se den nye SUV’en fra Henes hos Choppi.no var vi skjønt enige. Det var klart han også måtte ha en elbil.

La det være sagt med en gang, det er mye som skiller denne lekebilen fra en vanlig elbil, ikke minst er det helt forskjellig batteriteknologi, men på den annen side får man mye kult som jeg ikke har på min elbil. Broon T870 har ekte firehjulstrekk, skinnsete, LED hovedlys, høyttalere, pekeskjerm (med mulighet for bl.a. å kjøre Spotify!!), kjøremodusprogram og ikke minst fjernkontroll. Det siste kan være veldig greit når 3-åringen skal ut å kjøre uten hverken trafikalt grunnkurs eller å ha utvist særlig stor tålmodighet for pappas forsøk på å forklare hvordan man kjører bil.

Komme i gang

Bilen kommer i en stor eske og er montert på en liten halvtime. Deretter er det bare å toppe opp batteriet, og så er den klar til å kjøres.

Bilen kan settes i to hovedmodus: fjernkontrollert eller manuell. Med fjernkontroll er det du som har styringa, mens sjåføren med nøye seg med å late som han kjører. I manuell er det sjåføren som har full kontroll, og du som må nøye deg med å se på poden utføre mer eller mindre halsbrekkende manøvre.


Konseptene er kjente fra før. I bilen finner man gass, brems, girspak (fremover/bakover), blinklys, horn og ratt. I tillegg kan man skru av og på hovedlys og styre musikken fra pekeskjermen. Det siste kan nok bli litt vrient for de minste, men da er godt at pappa fikser det.


Heldigvis finnes det også noen sikkerhetsinnstillinger som gjør at man kan begrense toppfart (5 trinn, max toppfart er 8 km/t) og man kan også velge om bilen skal bremse automatisk når man slipper gassen eller om man må bremse selv. I tillegg kan man også velge om responsen skal være myk og forsiktig eller direkte og sporty, så bilen vokser med sjåføren etterhvert som han blir mer erfaren.


Ekte kjøreglede

Derfra er det bare å kjøre og kose seg. Bilen er faktisk veldig morsom å kjøre med fjernkontroll (både med og uten passasjer), men mest gøy er det nok å se på når de små kjører selv.


Kjøregleden er påtagelig og det er spesielt morsomt å se hvordan mestringsfølelsen kommer etterhvert som barna lærer å manøvrere kjøretøyet. Ekstra frydefullt blir det med Kaptein Sabeltann strømmende ut fra høyttalerne.


Bilen har en uovertruffen fremkommelighet, som gjør at gutten kommer frem stort sett over alt. Hos oss kjører den mye i hagen med litt bakker og ujevnt terreng uten problemer, og det er gøy å se hvordan firehjulstrekken jobber når man gir den litt utfordring.


Rekkeviddeangst!

Batteriet varer overraskende lenge og vi kan fint være ute å kjøre i 1-2 timers tid, og enda lenger når barna bruker bilen i lek. Hos oss blir den ofte brukt som en del av en lek, som f.eks å kjøre til “butikken” for å handle, og så kjøre tilbake til lekehuset.


Det går også an å ta den med på en liten langtur hvis butikken ikke er så altfor langt unna. Jeg har puttet minstemann på 10 måneder oppi og kjørt med fjernkontroll i stedet for å bruke barnevogn på handletur. Han sitter fint i setet med selene på og nyter utsikten, og skulle han bli utålmodig kan man alltids installere en babyapp på pekeskjermen. Den eneste ulempen er vel at bagasjerommet er litt begrenset, slik at de største handleposen må man bære selv.


Moro for store og små

Det er ingen tvil. Elbil er morsomt for store og små, og med denne leke-SUV’en har guttungen fått en tøffere bil enn pappa. Det synes han iallefall selv. Og jeg må jo innrømme at jeg ofte tenker at jeg gjerne skulle hatt en sånn jeg og. Bare litt større.


Håvard Bjurholt

Henes F850 Silky 24V FWD - sommerens store elbil-nyhet

2 years ago

Henes utvikler og produserer elektriske biler til barn i premium-klassen. F850 Silky er verdens første forhjulsdrevne elektrisk bil med 24V Dual Engine. To kraftige 24volts motorer i tandem leverer et solid kraftoverskudd og dreiemoment til forhjulsdifferensialen. Girsystemet er bygget opp i metalldeler som gir en robust og nesten lydløs kjøretur.

Dashbordet har et 7 tommers nettbrett som ikke bare kan lære barnet om basis navigasjon og bilkjøring, men som faktisk også er et komplett entertainment system. LED-lys både foran og bak.

F850 Silky er utstyrt med myke kraftige dekk og uavhengige fjæringer med gassdempere som bidrar ytterligere til bilens flotte kjøreegenskaper.

F850 Silky har en kraftig 24 volts batteripakke som er trygt plassert under panseret i en lukket boks. Avhengig av underlag og belastning skal det være strøm nok til en god times kontinuerlig kjøring. Lader medfølger bilen.

Sikkerheten er ivaretatt på best mulig måte med racingsete i skinn med fem-punkts belte og et elektronisk bremsesystem. Kjøretøyet kan dessuten fjernstyres og enkelt programmeres til ulike hastighetsgrenser.

F850 Silky lekre karosseri med integrerte LED-lys foran og bak oser av sportslig ytelse i en klasse helt for seg selv. For mer informasjon trykk her. Choppi.no leverer Norges største utvalg av elektriske biler til barn. Deleservice og oppfølging.
Nothing Runs Like a Deere - Traktoren i våre hjerter

2 years ago

John Deere er et ikon når det gjelder traktorer. Den amerikanske produsentens lett gjenkjennelige, knallgrønne traktorer, med fete gule detaljer, får det til å funkle i øynene til traktorentusiaster i alle aldre.

John Deere står for kvalitet og binder sammen generasjonene, by og land, innovasjon og tradisjon. Deres lisensierte leketøy er intet unntak. Her skal alle detaljer være så autentiske som mulig, og bare det beste godkjennes til å bære emblemet med den gule hjorten på grønn bakgrunn.

Nettbutikken Choppi.no er den som i dag som tilbyr det fineste utvalget av større John Deere-lisensierte produkter i Norge. Her finner du kvalitetsleker som alle er en autentisk del av John Deeres fantastiske historie og posisjon. Et stort utvalg John Deere tråtraktorer og elektriske traktorer i superklassen. Dette er kvalitetsleker produsert i Europa etter kvalitetskrav som man forventer av en John Deere.

Noen go´biter fra butikkens spennende utvalg:

John Deere 7930 er toppmodellen i Rolly Toys' traktorsortiment, med luftfylte gummihjul, girsystem, avtagbart lesseapparat og et meget omfattende utvalg av ekstrautstyr. Her finnes alt fra kjettinger og brøyteskjær til cambridge valse og hengere for et hvert behov. Tysk superkvalitet med 3 års garanti.

Italienske Peg Perego produserer, på lisens fra John Deere, to fantaskiske kjøretøy; Gator HPX og Ground Force. Begge med en kraftig 12 volts elektrisk motor på hvert bakhjul, med separate girbokser og store hjul, for maksimal framkommelighet. Kjøretøyene kan brukes på de fleste underlag og håndterer henholdsvis stigninger på 17 og 10 %. Solide og robuste som det forventes av en John Deere.

Choppi.no tilbyr dessuten alt av deler og service om uhellet skulle være ute!


EXIT JumpArena trampoline - familie favoritten

2 years ago

EXIT JumpArena topper pånytt salgsstatistikkene og er en vårens absolutte favoritter. Vi ser en klar trend i at stadig flere har fokus på sikkerhet når gamle og utslitte trampoliner skal skiftes ut eller det skal gjøres en investering i familiens første trampoline. I en tid da mange foreldre fortviles over innaktive barn er en trampoline et helt treningssenter midt i hagen hvor barn og ungdom i alle aldre kan holde leken i gang sommeren igjennom. EXIT JumpArena er en hollandsk kvalitetstrampoline som utmerker seg på flere måter.

Våre kunder verdsetter:

 • En tykk og kraftig kantbeskyttelse (som er grønn eller grå og ikke en tynn blå folie)
 • Tencate Permatron - amerikansk hoppeduk som gir dyp sprett og lang holdbarhet
 • ISO-sertifiserte 177mm fjærer i et nøye beregnet antall
 • Sikkerhetsnett montert på innsiden av kantbeskyttelsen gir maksimal beskyttelse mot trampolinens rammekosntruksjon
 • Automatisk lukking i sikkerhetsnettet- her faller ingen ut gjennom åpne dører
 • "Value-for-Money" - markedets beste pakkepriser - trampoline, sikkerhetsnett, stige og skonett til uslåelige priser også i år

Er du opptatt av sikkerhet kan vi nevne 10 gode grunner til å velge en JumpArena. Les mer...

Etterspørselen etter JumpArena-kvaliteten har ledet til utviklingen av hele ni forskjellige utgaver; fem runde trampoliner fra størrelse 244cm til monsterstørrelsen på hele 457cm, 2 ovale modeller og 2 rektangulære. Alle modeller har rammer som både galvanisert og pulverlakkert. Dette gir overlegen rustbeskyttelse og et flott utseende.

Har du en gammel trampoline er det viktig å sjekke utstyret nøye hvert år. Det er du som hageier som har ansvaret for sikkerheten på trampolinenen. Da er det viktig å være klar over skjerpede europeiske sikkerhetskrav. Hele sortimentet til hollandske EXIT er bygget på sikkerhetsstandarden EN71-14 - din trygghet for at utstyret holder mål.

Norske myndigheter og forsikringsselskaper gjør det nå klart at man kan komme i erstatningsansvar dersom det oppstår personskader på en trampoline som ikke oppfyller kravene til sikkerhet. Kilde: Direktoratet for Sikkerhet og Beredskap (DSV) Det er en forutsetning for sikkerheten at trampolinen er i skikkelig stand. Sikkerhetskanten skal gi god beskyttelse mot rammen og sikkerhetsnettet bør ha automatisk lukkefunksjon – her er det gode alternativer på det norske markedet. Det er selvfølgelig viktig at man går igjennom trampolinen og sjekker at alle deler er i orden. Sikkerhetskanter skal være hele og fine og nettet skal være uten hull og revner. Det er viktig at man også sjekker at føtter ikke kan komme inn mellom beskyttelseskant og fjærer.

Hos choppi.no finner du norges største utvalg av kvalietstrampoliner

Boomblastere - våren har kommet med full musikk!

2 years ago

Hopping og dans på trampoline til favorittmusikken eller karaoke på terrassen. Med en BOOMBLASTER kan du spille opp til dans og moro nær sagt hvor som helst. Choppi.no introduserer en serie lydanlegg som kan trilles med der hvor du har behov for stor lyd. Våre BOOMBLASTERE har bluetooth inngang, slik at du enkelt kan spille av musikk fra mobil eller nettbrett, inngang for tilkopling en gitar eller gripe den medfølgende trådløse mikrofonen og holde en tale eller synge av full hals. Innebygget oppladbart batteri gjør deg uavhengig av tid og sted, En dedikert karaokemodell har dessuten innebygget DVD spilller og skjerm hvor du kan lese tekster. Dette er stor moro både for voksne og barn. Med intil 400 watt musikkeffekt og 15 tommers basselementer fyller du lett både trampoline, terrasse og halve nabolaget med fengende rytmer. Slippe musikken og dansen løs - det er vår!

Azeno Jungle Racer 4x4/180W med gummihjul

2 years ago

Endelig en ekte firehjulstrekker i meget prisgunstig utgave. Fire motorer med separat girboks på hvert hjul sørger for at den lille eventyreren tar seg fram langt utenfor asfaltens grenser. Azeno Jungle Racer har store massive gummihjul, noe som tidligere bare var tilgjengelig blant de aller dyreste modellene. Her er det plass til 2 barn i polstrede seter og med et lite lasteplan er det utrolig hva man kan klare å få med seg på tur. LED-lys, radio med Mp3-spiller - inngang og et stort opplabart batteri med 10Ah kapasitet gjør dette kjøretøyet til noe helt spesielt. Azeno Jungle Racer har også fjernkontroll - veldig morsomt når minstemann trygt kan kjøres rundt i hagen av mor eller far.

● Passer fra ca 3-8 år
● Produktmål: 134x75x43
● Produktvektvekt: 31kg

● 4 x 45 watt motorer - en på hvert hjul
● 12 volt / 10AH timer oppladbart batteri er inkludert
● Kjøretid - kontinuerlig: ca 60 minutter avhengig av last og underlag
● Gir: 2 framover + 1 revers
● Fart: 3-6 km/t


Dette kommer til å bli en av sommerens elbilslagere!

Rund, oval eller rektangulær trampoline?

2 years ago

Utvalget av trampoliner er formidabelt - Hva skal du velge?

En trampoline fra en lavpriskjede er ofte førstevalget, og for mange dessverre like ofte en dyrekjøpt erfaring. Sikkerheten er som regel marginal, spretten i samme klasse, og holdbarheten som oftest langt under det man forventer av en trampoline. TÛV-godkjenning etter EN71 er ikke godt nok, selv om de billige trampolinene stadig er i salg!

Kvalitet betaler seg; EN71-14 godkjenning er nå et myndighetskrav, sprett og lekeverdi er på et annet nivå, og holdbarheten i en helt annen klasse. I tillegg ser disse trampolinene bedre ut!

De aller fleste velger en 14 fots (427cm) rund trampoline som familetrampoline. Dette er et godt valg også med tanke på plass på trampolinen. En 12 fots (366 cm) eller mindre er også et godt valg, selv om disse definitivt passer bedre til én person av gangen på trampolinen.

Hollandske EXIT JumpArena er en favoritt blant mange når det gjelder solide kvalitetstrampoliner til en konkurransedyktig pris.

Rund eller rektangulær trampoline?

En rektangulær trampoline er et spennende alternativ til en rund. Deres egenskaper gir en kraftigere sprett og åpner for å kunne hoppe høyere, samtidig som de absorberer mer av landingskraften. En rektangulær trampoline passer for de større barna og som treningsinstrument for de som vil bruke trampolinen mer seriøst. En rund trampoline vil lede hopperne inn mot sentrum. Den rektangulære har et større potensiale for avanserte tricks og bedre plass for dette, men har ikke så "snille" egenskaper som en rund trampoline.

Verdensrekordene i høydehopp på trampoline settes alltid på firkantede/rektangulære trampoliner. Skal flere av gangen tillates på trampolinen, er den runde et anbefalt alternativ. EXIT JumpArena rectangular og turboutgaven, den rektangulære utgaven av Ground Level Supreme, er spennende løsninger innenfor dette området.


Oppsummering

JumpArena-trampolinene har allerede satt en standard innenfor pris/ytelse på det norske markedet. Les hvorfor!

Både rektangulære og ovale løsninger utnytter plassen bedre enn en rund trampoline, og foretrekkes ofte av denne årsaken.

Er lavest mulig pris ditt krav, samtidig som sikkerheten er tilfredsstillende, er EXIT Twist trolig det sterkeste alternativet på det norske markedet.

Uansett hvilken trampoline du velger, er det viktig å huske på:

 • Trampolinen skal være EN71-14 godkjent
 • Bruk alltid sikkerhetsnett - dette bør ha automatisk lukking ved inn- og utpassering
 • Enhver trampoline må ettersees fra tid til annen. Sjekk matte, padding, innfestinger, osv. Velg en butikk som kan tilby full resservedelsstøtte.
 • Èn om gangen på trampolinen. Flere om gangen er veldig morsomt, men er dessverre den hyppigste årsaken til skader.
 • Ikke la barn hoppe uten tilsyn. En trampoline er ikke en barnehage.

En av de større aktørene på det norske markedet, choppi.no, melder om over 100 forskjellige modeller og størrelser som ekspederes løpende til kunder over hele landet. Har du behov for å rådføre deg med noen som kan trampoliner? Få hjelp her!

Tråtraktoren som venter på snø!

3 years ago

Tyske RollyToys har laget tråtraktorer i nærmere 70 år og er referansemerket som alle andre sammenlignes med i leketøysbransen. Dette er ikke produkter man kjøper på grunn av lav pris, men ut fra kvalitet, holdbarhet, lekeverdi og utvalg.

Her finnes det en lang rekke størrelser, et enormt utvalg av både traktorer og tilleggsutstyr som gjør at man sjelden går tom for gaveidéer.


Fornøyd traktorentusiast fra Lesja som handlet John Deere 7930 med brøytepakke hos www.choppi.no!

John Deere 7930 er kongen blant tråtraktorene og med luftfylte gummihjul, kjettinger, lysbjelke og brøyteskjær er det bare å glede seg til det første snøfallet. Har du strøgrusen klar, sørger minsten og en fullt funksjonell strøvogn for resten!

Den tyske leketøysprodusenten, som er kjent på det norske markedet bl.a. fra Felleskjøpets butikker, tilbyr nå komplette utstyrspakker for vinterlek med tråtraktorer gjennom nettbutikken choppi.no. Her er det tilgjengelig pakkeløsninger som består av:

 • John Deere 7930 med luftfylte gummihjul, gir, brems, lesseapparat og lysbjelke
 • Stålkjettinger
 • Brøyteskjær med stålbeslag, adaporer for montoring på front alternativt lesseapparat medfølger
 • Strøvogn med spreder

Utelek stimulerer barns utvikling og motorikk og her er det gode muligheter for å trekke barna ut i aktiv lek.

choppi.no er størst i Norge på tråtraktorer. Bestill din tråtraktor hos oss!

John Deere Dual Force - høstens nyhet fra Peg Perego!

3 years ago


John Deere Dual Force er høstens store nyhet for alle små traktorentusiaster. Kraftig og bredskuldret med tvillinghjul og to 165 watts motorer på bakakslingen. Dette er den fjerde modellen elektrisk traktorer fra italienske Peg Perego som produseres på lisens fra John Deere. Nettbutikken Choppi.no tilbyr hele sortimentet.

Dette er meget solide leker med svært god holdbarhet og super lekeverdi. Nytt på John Deere Dual Force, utover tvillinghjulene er avtagbar verktøyboks og ryggelys med lyd. Traktoren leveres komplett med et 12V/8AH batteri og lader. John Deere Dual Force har to gir framover. I førstegir er toppfarten 3,5 km/t og i 2.gir passerer den 7 km/t. Sistnevnte kan om ønskelig sperres for de aller minste.

Produsenten har tatt fram en multifunksjons henger som passer perfekt til denne traktoren. Denne leveres med et eget drag, slik at hengerene også kan benyttes utenom traktoren.

Passer fra 3 år og oppover. Et begrenset antall har ankommet lager!

Oppgradert utgave av Ford F150 12V - nå med gummihjul!

3 years ago
Ford F150 12V i oppgradert utgave med gummihjul!
Ford F150 12V i oppgradert utgave med gummihjul!

Den allerede svært populære 12V utgaven av den legendariske Ford F150 har nå kommet i en oppgradert utgave med massive gummihjul. Dette er dekk som tidligere bare var tilgjengelig på langt dyrere biler (som f.eks. Gaucho Superpower 24V). Med disse dekkene kan minsten børne rundt på parketten eller ta andre mer krevende turer hvor harde plasthjul er mindre egnet.

Nye Ford F150 kan skilte med:

 • Fete massive lavprofildekk i syntetgummi
 • Fjernkontroll - perfekt når de aller minste skal invies i bilkjøringens edle kunst
 • LED-lys både foran og bak - se og bli sett
 • On-board entertainment system - spill favorittmusikken på tur
 • Flotte autentiske detaljer - et detaljstudie av den virkelige Ford F150 som ble årets internasjonale pick-up truck i 2013 og er USAs mest solgte bil gjennom flere tiår.

Vi har siktet oss et begrenset antall eksemplarer i sort og rød utførelse. Leveres komplett med fjernstyring og lader. Vi sender over hele landet til meget gode fraktpriser.

Passer fra 3 år. (Gutta på videoinnslaget er 5 år)Oppgradert utgave av Ford F150 12V - nå med gummihjul!

Gator HPX 6×4 24V - med trekk på 4 hjul

3 years ago

Skjermbilde 2015-09-29 kl. 23.49.15

Peg Perego presenterer denne måneden årets store nyhet: En oppgradert superutgave av deres suksessmodell Gator HPX 12V. 6x4 utgaven har, som betegnelsen indikerer, trekk på 4 hjul. Hver av bakhjulene er forsynt med en kraftig 24 volts motor med separat girboks. Totaleffekten er på hele 700W, og blir med dette produsentens sprekeste kjøretøy med nesten 1 hestekraft (=746W)

6x4-3

24 volt gir et høyere dreiemoment enn en tilsvarende 12 volts motor. Dette gir i kombinasjon med trekk på 4 hjul er framkommelighet som virkelig gjør hagearbeidet til en lek. Trekker i bakker med opptil 17% stigning. Stort plan med tipp kan ta hele 30 kg med last. Her er det god plass til 2 personer og setene er selvfølgelig justerbare.

Choppi har fått tak i et begrenset antall av den første produksjonsserien. Leveres komplett med lader og stort batteri! Her finner du mer informasjon om kjøretøyet!

6x4-2


Se flere elektriske kjøretøy for barn!

EXIT AquaFlow - kreative vannleker til hagen

3 years ago

Gleden av å leke med vann har nok frydet barn fra tidenes morgen. Hollandske EXIT har utviklet en serie vannleker som garanterer glade sommerdager med vannlek i hagen. EXIT AquaFlow består av flere vannkanaler hver med 5 låser noe som gjør at flere barn kan leke samtidig. Kanalene monteres sammen i forskjellige høyder, slik at vannet renner fra det øverste ned mot det laveste. Settene kan settes opp på ulikt vis fra gang til gang; som en rett rekke, sik-sakk eller en sving. Takket være låsene som er delvis gjennomsiktige og påtrykket 7 ulike vannivåer kan du få vannet til å gå i forskjellige retninger. På det mellomste og største settet følger det med en pumpe som kan brukes til å få vannet tilbake i det øverste reservoaret. (dette tilbys som tilvalg på det minste) Det største settet, EXIT AquaFlow Mega-Set er nesten 5 meter lang. Her kan båter og annet flytende ferdes nedover i kanalene til stor jubel fra barna. AquaFlow er kreativ vannlek som stimulerer fantasien. Produktserien er produsert i attraktive farger som passer fint inn i hagen.

Skjermbilde 2016-07-13 kl. 14.24.27

Holdbare materialer

AquaFlow-settene produseres i cedertre. Dette er et unikt treverk som er naturlig motstandsdyktig mot råte. Cedertre som benyttes i produktene er følgelig ikke behandlet med kjemikalier helt ulikt mange andre alternativer på markedet som ofte er trykkimpregnert furu. Cedertre er et miljøriktig valg som er trygt for barna. Låseveggene er laget i plastkompositt (WPC) som er en fiberforsterket plast med høy bruddstyrke.

Skjermbilde 2016-07-13 kl. 14.25.48

Sikkerhet

EXIT AquaFlow Mega-Set er godkjent i henhold til den internasjonale leketøysforskriften EN71 som sikrer at barnas sikkerhet er ivaretatt i lek med dette produktet. Treverket er heller ikke behandlet med kjemikalier og cedertre avgir ikke fliser.

Skjermbilde 2016-07-13 kl. 14.34.04

Tilgjengelige AquaFlow -set:

- EXIT AquaFlow Mega-Set
- EXIT AquaFlow Super-Set
- EXIT AquaFlow Junior-Set

Produktdimensjoner Mega-Set (cm): Lengde x bredde x høyde:

- Top reservoir: 44x44x10cm
- Vann Kanal 1: 120x25,5x10cm
- Vann Kanal 2: 116x25,5x10cm
- Vann Kanal 3: 110x25,5x10cm
- Vann Kanal 4: 105x25,5x10cm
- Oppsamlingsenhet: 48x48x10cm

Concord Reverso Plus - i Size med fantastiske testresultater

3 years ago

Skjermbilde 2016-06-15 kl. 12.52.38

Concord er en tysk barnesete produsent som opp igjennom årene har levert en rekke tesvinnere. Aldri før har de gjort så rent bord som med den bakovervendte modellen REVERSO. Forbrukerrådet skrev om dette setet i fjor høst: Ingen andre bakovervendte småbarnstoler har tidligere oppnådd så solide resultater i kollisjonstestene. I tillegg oppnår Concord Reverso en rekke andre positive delresultater og ender dermed opp med hele 76 av 100 oppnåelige poeng – noe som er rekord i småbarnstol-klassen.

Skjermbilde 2016-06-15 kl. 10.01.05

Både det tyske forbrukerrådet Stiftung Warentest og den østerikske veiorganisasjonen ÖAMTC gir setet topp score.

concordblog


Setet har også passert den svenske PLUS testen og tilfredsstiller den nye europeiske i-Size. Dette er test som krever mer enn den obligatoriske ECE R44-04 bl.a. i forhold til sidekollisjonstesting. Kollisjonstestene forteller at Concord Reverso Plus særdeles god beskyttelse. Concords nytenkning og evne til innovasjon har nok en gang satt en ny standard i forhold til sikkerehet i barneseter. Reverso Pluss utmerker seg også på at det er svært enkelt å montere:


tekndeta

Her finner du flere opplysninger....


Henes Broon T870 - remote control

3 years ago

En av våre mange Broon T870 -entusiaster har sendt oss dette herlige video-optaket av minstemann på tur i landlige omgivelser, mens pappa styrer bilen via fjernkontroll. Dette er en super funksjon som er suveren når minstemann skal invies i terrengkjøringens edle kunst. Broon T870 er en firehjulsdreven elektriske bil med to 7-serie 24V 12.000RPM High-power Capacity Dual Motors med en totaleffekt på 600W. HENES har åpnet en ny æra for elektriske biler til barn med lanseringen av Broon T870. Dette er et gjennombrudd med en teknologi andre produsenter bare drømmer om. Les mer om Broon T870...


EXIT Kickback - Den beste fotball-rebounderen

3 years ago

EXIT-Rebounder-kategori-2banner-810p-breddeDet norske markedet har tatt imot de hollandske fotball-rebounderne med stor begeistring og nylig ble også en XL-versjon på hjul introdusert. Har du skaffet en fotball-rebounder?

Skjermbilde 2015-07-08 kl. 14.44.00

En rebounder er en fotballvegg eller fotballtrampoline som tilbyr spennende muligheter for egentrening. Samtlige modeller har justerbar vinkel, slik at man kan variere treningsinnholdet og utvikle sine ferdigheter helt på egenhånd. Produktserien har allerede fått meget gode tilbakemeldinger fra enkeltbrukere og idrettslag.

Se eksempler på øvelser i videoen!


Utstyret egner seg også godt for volleyball, håndball og annen ballsport. Skyt eller kast ballen mot EXIT Rebounder og du vil bli overrasket over hvor hurtig ballen kommer tilbake. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

EXITs reboundere er basert på de samme rørprofiler og komponenter som benyttes i produsentens trampolinekolleksjon - for øvrig først i Norge med godkjenning etter den nye europeiske sikkerhetsnormen EN71.14

En EXIT Kickback rebounder er er ikke bare et av de desidert beste rebounderne på det norske markedet, men også svært gunstig priset. Flere detaljer om produktene finner du hos www.choppi.no.

Her kan du sikre deg en Gråtass tråtraktor!

4 years ago

Skjermbilde 2015-11-18 kl. 11.02.33

Den superpopulære gråtasstraktoren er kjent fra TV og filmer gjennom en årrekke og i disse dager lanseres Gråtass tråtraktor fra den tyske produsenten RollyToys - verdens desidert største produsent av tråtraktorer. Endelig en Gråtass traktor-leke i superkvalitet med hele 3 års garanti. Dette er en traktor i RollyKid -familien som passer sjåfører fra to og et halvt år og oppover (kroppshøyde fra 92 til 128cm). Henger følger også med!

Nettbutikken Choppi.no er den som i dag som tilbyr det største utvalget av tråtraktorer Norge. Nøl ikke med å legge en bestilling dersom du ønsker å sikre deg Gråtass - dette blir årets store slager blant aktive krabater med traktordilla!

EN FANTASTISK HISTORIE

Visste du at den kjente og kjære gråtassen, som ennå er å se på noen gårder rundt omkring i vårt langstrakte land, ble produsert fra 1946 til til 1956 i England?

Traktoren bidro til å revolusjonere landbruket fra manuell til mekanisk drift. Dette er sannsynligvis verdens mest ikoniske traktor - kjent i hjemlandet som Little Grey Fergie. Originalen gikk på bensin, parafin, diesel eller lampeolje, hadde typisk 20 hestekrefter og het Ferguson TE20. Ferguson ble senere til Massey Ferguson - en av verdens største produsenter av traktorer. Her er det mange tråtraktor-modeller tilgjengelig!

GRÅTASSLAND

Gråtassland i Kongeparken har hatt 500 000 besøkende gjester som har møtt Gråtass i parken siden åpningen i fjor. Til sommeren åpner Gråtass sommerteater med kveldsforestillinger med ny scene, tribune og nytt show. Gråtassland blir utvidet med enda flere attraksjoner og blir nå en svært tydelig og viktig del av Kongeparken. Dette er en permanent installasjon som kommer til å bygge Gråtass i generasjoner framover. Gråtassland blir en attraksjon for hele landet!

Skjermbilde 2015-11-18 kl. 11.03.58

100 millioner treff på You Tube!

GUINNESS BOOK OF RECORDS

I 1958 ble en gråtass verdens første kjøretøy som kom fram til sydpolen under en ekspedisjon ledet av briten Sir Edmund Hillary. Et dieseleksemplar skrev seg inn i Guinness Book of Records i 2003 når Terry Williams kjørte 5.111 km rundt hele kysten av Storbritannia. Dette er den lengste kjøreturen som noen gang er foretatt av en traktor. Eksemplaret kan beskues på Jordbruksmuseet i York. I oktober 2015 satte Potetsfestivalen på Jæren paraderekord med 45 gråtasstraktorer på ett brett.

Skjermbilde 2015-11-18 kl. 11.48.04

ECOFLYER S5 Balance Scooter - Prøv du også!

4 years ago

Selvbalanserende elektrisk scooter, e-balance scooter, hooverboard, dual wheel self balancing scooter, two-wheel scooter, balancing electric unicycle, ja en allerede svært populær nykommer i gatebildet har mange navn.

Fra øyeblikket du setter dine to ben på en balance scooter entrer du en ny verden. I løpet av minutter mestrer du teknikken. Du får noen til å holde deg i hånden, flytter det ene benet oppå og snart det andre. Det avanserte styringssystemet består av en elektronisk gyro som kjenner på vinklingen av brettet. Idet du lener deg såvidt framover begynner scooteren å bevege seg framover. Helt intuitivt blir du raskt kjent med hvordan scooteren lekende lett tolker dine tanker gjennom dine bevegelser. En fot ned og en svakt tilbake og du svinger - ren magi og lydløst svever du avsted. Under en time etterpå er du langt avsted på tur. Det er så moro og fullstendig avhengighetsskapende.

S5_ECOfly (5)


Choppi.no har valgt kvalitet og presenterer ECOFLYER S5 som er basert på meget solide komponenter, bygget på et solid, helstøpt lettmetallchassis. Viktige momenter i vårt valg av denne modellen er også det kraftige 36 volt lithiumbatteriet fra Samsung, med en kapasitet på klasseledende 5800mAH, som forer 2 børsteløse 500 watts motorer med nok strøm til inntil 30 kilometer rekkevidde. Det hele pakket inn i et lekkert karosseri i carbon design. Bæreevnen er på120 kilo.

Det finnes rimeligere alternativer, men neppe noen med mer kraft, rekkevidde og bygd kvalitet.

Skjermbilde 2015-10-02 kl. 09.36.36

ECOFLYER S5 kommer med en trådløs nøkkelstyring, lader for norsk standard og en praktisk bæreveske.

Skjermbilde 2015-09-26 kl. 20.31.07 Skjermbilde 2015-09-26 kl. 20.24.57

Fotballmål til hagen? – Ideelt for 5'er- og 7'er-fotball!

4 years ago

Ute etter fotballmål til hagen? Prøv EXIT fotballmål – Det er ideelt til 5´er- og 7´er-fotball!

Fotballmålet er laget i de samme solide materialene som har gjort trampolinene fra samme produsent til noe av det beste på det europeiske markedet. Fotballmålet har dessuten er patentert forankringssystem. Mål som velter forårsaker hvert år alvorlige skader.

Med EXIT Finta sitt forankringssystem er det i tillegg meget lett å flytte målet for å få klippet plenen. Redaksjonen har fått gode tilbakemeldinger på det lekre designet i pulverlakkerte, galvaniserte stålrør. Rammen er utført i rør med 50mm diameter og 1,5mm tykkelse.

Skjermbilde 2015-07-06 kl. 16.11.50Skjermbilde 2015-07-06 kl. 16.11.18

Prikken over i-en er en treningsgardin som enkelt kan festes foran på målet. Her kan ferdigheter trenes mens spenningen holder seg på et høyt nivå. Finta er en av hovedmodellene i EXITs sortiment av kvalitetetsprodukter innenfor fotball.

EXIT produserer også en serie fotball-reboundere, eller fotball-trampoliner, som kan sammenlignes med det beste på markedet!

Så er du på jakt etter fotballmål til barn eller et fotballmål til hagen, så er dette et godt alternativ!