home Meny close
menu Meny

John Deere Ground Force 12V elektrisk traktor

Varekode: SKU111

John Deere Ground Force 12V elektrisk traktor nå i oppgradert utgave. Større, tøffere og med to kraftige 165 watts motorer. Solid trekkraft som håndterer inntil 10% stigning. Passer fra ca 3 - 7 år. FM-radio med selvsøker og komfortsete med armlener. Henger medfølger!

 

Nå kan endelig tilhengerene fra RollyToys festes på de elektriske traktorene fra Peg Perego. Med den nye adapteren kan du enkelt koble på tilhengeren.

 

Sjekk ut alle tilhengerene her og kjøp adapteren med traktoren: https://www.choppi.no/traktorer/rolly-tilhengere

kr

Vanlig pris kr 4 598,00

Tilbudspris kr 3 490,00

Lagerstatus: Utsolgt

Beskrivelse

Detaljer

John Deere Ground Force fra Peg Perego er en 12V elektrisk traktor som leveres med tilhenger. Dette er en av våre bestselgere gjennom en årrekke. Nå er den tilbake i enda kraftigere utgave med en samlet effekt på hele 330 watt. Traktoren er utstyrt med Peg Peregos velkjente "bakhjulsdifferensial" med en separat motor og gir på hvert bakhjul. Dette gir langt bedre framkommelighet enn enklere kjøretøy med bare èn motor på ett bakhjul. Traktoren har 2 gir framover hvor 2.giret kan sperres for å begrense toppfarten. Justerbart sete med armlener og FM-radio for komfort og underholdning! 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:

●   2 x 165 watt motorer - en på hvert bakhjul med separate drev
●   Hastighet: 1.gir: 3,5 km/t 2 gir: 7,3 km/t + 1 revers 
●   Kjøretid - kontinuerlig: ca 40 minutter avhengig av last og underlag
●   Valgfri sperre for 2.gir   
●   12 volt / 8AH timer oppladbart batteri og lader er inkludert
●   Nyttelast: 40 kg + 10 kg (lasteplan)
●   Passer fra 3 til ca. 7 år
●   Gasspedal og brems i samme pedal
●   Avtagbar henger er inkludert
●   FM radio med selvsøker - begrenset tilgang på kanaler pga overgang til DAB
●   Mål: Samlet lengde: 158cm. Bredde 62,5cm Høyde 64,5cm  

NB! Må kun benyttes under tilsyn av voksne og aldri på offentlig vei.

 

Det kule ekstrautstyret!

RollyLight Sound -  lys- og lydsystem med utskiftbare filter. Garantert suksess! Les mer her...

- bestiller ovennevnte sammen med kjøretøyet får du 20% rabatt på dette ekstrautstyret!
 

Etter avtale med av våre mange fornøyde kunder har vi gleden av å kunne presentere videoen:

                    "John Deere pulling Massey Ferguson"

 

 

 

Produktomtaler
Reviews

Meget bra Traktor

Traktoren er bra. Eneste er dårlige dekk. Lurer på om det går å bestille dekk i gummi til denne?
Posted 13.03.2017 by Ranveig Johnsen

Supplering til første omtale

Hei igjen.
Den fungerer fremdeles helt perfekt! Anbefales fremdeles!
Eneste minuset jeg har å komme med er dekkene som er av hardplast, ikke noe store problem men spinner for lett uansett grunnlag.
Skrev litt feil om batteri, holder ikke en hel dag, men mente lenge 1.dag.
For vår del er det kjøring rundt omkring i hagen og da holder det en god stund, Men kjøp med ekstra batteri.
Ang hengeren er den såpass simpel at vi har valgt å ikke bruke den. Om dem rygger med den er det vel ikke å forlange at barn klarer å rygge med henger når far/mor ikke klarer det vel!? :) Vil nok ryke veeldig fort om man rygger over den.
Fremdeles meget godt fornøyd og anbefales videre.
Posted 28.05.2013 by Roar

Meget godt fornøyd! Vesla på 2.5år kjører!

Virker som en solid utgave! Monteringsanvisning helt grei og nr på hvor dekaler skal stå. Beregn 1/2-1 time montering, men er ingen kunst. Du trenger en hammer og en stjerneskrutrekker. Vesla på 2,5 år kjører denne uten problemer :).
Den er sterk og med ett lass i hengeren på 10kg merker man ingen forskjell på farten eller mangel på krefter. Hjulene er hardplast men er helt greit med tanke på slitasje i hagen. Har ikke problemer med å ta seg fram. En motor på hvert hjul bak som jobber etter belastning.
Enkel å bruke, gasspedalen på høyre side fungerer også som brems når man slipper opp. Radioen tar inn kanaler godt. Ekstra batteri anbefales men man må ikke. Men man skal vite er at det som sitter originalt er mindre enn det man kjøper utenom. Kjørte 1 dag med det originale og fungerer lenge. Men tar også sin tid å lade det opp igjen. Eneste er hengeren som som er litt simpel, den tåler Max 10 kg last. Men vesla vil jo prøvesitte der også. Alt skal prøves. Men tåler det den er oppført til og har ikke fått noen skader enda ;)
Deler virker også å være enkelt å bestille, deletegning er med på absolutt alt i monteringsanvisningen :) Ifølge Choppi er også Peg-Perego flinke med deler til utgitte modeller. Det liker vi! Peg-Perego er laget i Italia over mange år! Ikke la deg lure av Kina kopier man heller ikke får deler til ;)
Choppi skal også ha skryt for kjapp levering og god service på tlf før jeg kjøpte! Visa betalingen virket ikke så jeg måtte ringe, viste seg å være Dibs sin feil som leverer denne løsningen til mange nettbutikker. Vi ble enige om en oppkravsbestilling siden det var slik. Hyggelig mann jeg snakket med da også om litt mer om varen :)
Tlf og prat med en før bestilling avgjorde ikke Choppi som leverandør men ga meg enda mer lyst til å handle her. Jeg bestilte mandag kl 14 og hentet den på posten onsdag kl 10. Levert 2500 Tynset.
Hilsen en så langt meget fornøyd kunde og bruker :)
Takker igjen for bra service
Posted 05.07.2012 by Roar