home Meny close
menu Meny

John Deere Gator HPX 12V lastebil

Varekode: IGOD0009

John Deere Gator HPX fra Peg Perego er en 12V elektrisk lastebil med en samlet effekt på hele 350 watt fordelt på to elektriske motorer med separate drev på hvert bakhjul. John Deere Gator HPX inviterer til langtur for to personer og håndterere hele 17% stigning.

 

Les mer om batterier og vedlikehold! 

kr

Vanlig pris kr 6 490,00

Tilbudspris kr 5 990,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

John Deere Gator HPX er det perfekte arbeidsredskap for små gårdbrukere. Her kan de ture rundt og fylle lasteplanet med det som skal flyttes rundt og tippe det av på rett sted. Kjøretøyet har gasspedal med automatisk brems og to gir som gir en toppfart på henholdsvis 3,5 og 7,5 km/t. Foreldre vil sette pris på at andre-giret kan sperres intil barnet er komfortabel med å håndtere kjøretøyet. To sterke 175 watts motorer sørger gjennom separate kraftoverføringer til hvert bakhjul for solid framkommelighet. John Deere Gator HPX er utstyrt med kraftige knottedekk som sammen med kraftige motorer gjør at kjøretøyet håndterer intil 17% stigning. 

 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:

●   2 x 175 watt motorer - en på hvert bakhjul med separate drev
●   Gir: 2 framover + 1 revers 
●   Kjøretid - kontinuerlig: ca 40 minutter avhengig av last og underlag
●   Valgfri sperre for 2.gir   
●   12 volt / 12AH timer oppladbart batteri er inkludert
●   Nyttelast: 60 kg (vekt av begge passasjerer) + 10 kg (lasteplan)
●   Batterilader er inkludert
●   Gasspedal og brems i samme pedal
●   Justerbare seter for å tilpasse til barnets størrelse fra 3 år og opp til ca. 7 år
●   Lasteplan med tipp - 10 kg max last
●   Mål: Samlet lengde: 130cm. Bredde 89cm Høyde 73cm 

Se bruksanvisning!

NB! Må kun benyttes under tilsyn av voksne og aldri på offentlig vei.

 

Det kule ekstrautstyret!

RollyLight Sound -  lys- og lydsystem med utskiftbare filter. Garantert suksess! Les mer her...

- bestiller ovennevnte sammen med kjøretøyet får du 20% rabatt på dette ekstrautstyret!

 


Produktomtaler
Reviews

Bilen passer best på hardt og jevnt underlag, som asfalt/betong

Er helt enig med Jdallokk angående hjulene. Bilen får ikke tak på underlaget hvis det er ujevnt fordi hjulene er veldig glatte og bilen har stivt hjuloppheng. Knastene er bare til "pynt" og har ingen nytteverdi. Burde vært gummidekk med luft, for det hadde også redusert litt av problemet med stivt oppheng. Blir ubehagelig for passasjerene. Den sliter også litt på gressplen. Bilen passer best på hardt og jevnt underlag, som asfalt/betong. Lading av batteri er også tungvindt. Må ta av en skrue og vippe ned grillen for å komme til batterikabelen. Grillen sitter godt fast. Dette kunne vært gjort mye enklere ved å ha en stikkontakt som man kunne stikke ladekabelen inn i. Dog med en annen type plugg enn den som står på laderen. Velger man 2 batteri øker man kjøretiden der og da, men man får kun en omgang ekstra, da ladetiden tar flere timer uansett. STORT PLUSS for at man kan låse hastigheten på lavgir første tiden under tilvenning. Ellers virker bilen veldig solid. Om produsenten hadde luket ut problemet med hjulene og lading hadde de hatt et mye bedre produkt.
Men guttungen er uansett overlykkelig!
Posted 14.01.2012 by ROY

John Deere Gator - en favoritt (med savn av gummihjul!)

Bilen har vært en suksess denne sommeren, og kan bare bekrefte det som alt er nevnt av to tidligere brukere:
Vi angrer på ikke å ha kjøpt to batteri med en gang, da det raskt går tomt med ivrige gutter som kjører på 2.gir!
Hjul av hardplast er ikke egnet; spinner på både asfalt og gress (spesielt når det er lett sjåfør som sitter i!), og vi har klart å spinne et hjul i stykker (ble slitt ned!) i løpet av en kort sesong (april-august).
Ellers - helt suuuuper!
Posted 16.11.2011 by Østfoldfamilie

John Deere Gator

Vi har kjøpt denne fantastiske leken som våre barnebarn benytter når de er på besøk. Stas for alle parter selvsagt. Et betydelig minus er hjulene med dekk av plast. De spinner altfor lett, særlig på lavest gear. Her burde det absolutt vært gummihjul!
Bortsett fra dette betydelige minuset er det en utrolig leke.
Posted 02.11.2011 by Jdallokk

Fantastisk flott John Deere Gator

Jeg kan love at det var en gutt som strålte som solen når denne gatoren kom ut av bilen hjemme på gården, det var midt i blinken på alle mulig måter. Som mor kan jeg bare si at den har innfridd alle forventninger, den tåler at barn håndterer den og at den blir brukt til det den er ment som og det er det slett ikke alle "leker" som gjør. Vi ble rådet til å kjøpe med et ekstra batteri og det har vi heller ikke angret på, det ene står på lading mens det andre er i bruk og rådet var virkelig fornuftig for når Fabian, min sønn starter å kjøre, stopper det ikke med det første. Fantastisk flott John Deere Gator som er laget av kvalitet og en fantastisk flott service er hva en kan forvente her inne.
Posted 12.03.2010 by Lene Skjønsberg