home Meny close
menu Meny

Sport

Sport

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 42
per side
Desc
 1. EXIT Kickback er det perfekte verktøy for deg som vil finslipe fotballtalentet. Med Kickback Rebounder kan du på egenhånd trene en rekke ferdigheter innenfor ballspill. Utstyret egner seg også godt for volleyball-, håndball annen ballsport. Skyt eller kast ballen mot EXIT Rebounder og du vil bli overrasket over hvor hurtig ballen kommer tilbake. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

  Les mer
  kr kr 1 199,00

 2. EXIT Kickback er det perfekte verktøy for deg som vil finslipe fotballtalentet. Med Kickback Rebounder kan du på egenhånd trene en rekke ferdigheter innenfor ballspill. Utstyret egner seg også godt for volleyball-, håndball annen ballsport. Skyt eller kast ballen mot EXIT Rebounder og du vil bli overrasket over hvor hurtig ballen kommer tilbake. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

  Les mer
  kr kr 1 899,00

 3. EXIT Kickback er det perfekte verktøy for deg som vil finslipe fotballtalentet. Med Kickback Rebounder kan du på egenhånd trene en rekke ferdigheter innenfor ballspill. Utstyret egner seg også godt for volleyball-, håndball annen ballsport. Skyt eller kast ballen mot EXIT Rebounder og du vil bli overrasket over hvor hurtig ballen kommer tilbake. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

   

   

  Les mer
  kr kr 2 899,00

 4. EXIT Rapido er treningspartneren for deg som vil bli bedre i fotball. Med dette verktøyet kan du på egenhånd trene en rekke ferdigheter innenfor fotball. Tren hurtighet, koordinasjon, mottak, vending og mye mer med dette treningsapparatet. Varier treningen med å bruke både nettet og veggen for forskjellige hastigheter på returballen. Nettet gir en raskere retur enn veggen som tilfører fotballtreneren enda et treningselement. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

   

  Les mer
  kr kr 3 499,00

 5. EXIT Rapdio XL er treningsinstrumentet for deg som vil ta det neste steget i fotball. Med denne treningspartneren kan du trene diverse ferdigheter inennfor fotball. Varier treningen ved å bruke den harde veggen og det fleksible nettet for ulik returhastighet på ballen. Med denne store versjonen av Rapido fotballtrener kan du trene alt fra pasning og mottak til koordinasjon og finter. Mulighetene er mange og Rapido XL er treningsinstrumentet for både barn og voksne i alle aldre!

   

  Les mer
  kr kr 3 498,00
  1 - 2 uker leveringstid

 6. EXIT Kickback Multistation er for deg som liker variert trening innenfor fotball. Med Kickback Multistation kan du på egenhånd trene en rekke ferdigheter innenfor ballspill. Spark ballen på rebounderen og få den i retur. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

  Les mer
  kr kr 2 899,00

 7. Pico er et lite mål (90x60cm) som egner seg for små hager. Utrolig enkelt både å flytte med seg, pakke opp og ned igjen. Målet er både galvanisert og pulverlakkert og tar seg flott ut. Med disse kompakte og lette Pico-målene, kan du spille hvor som helst. Enten det er i hagen din hjemme, stranda, på tur eller på fotballbanen! Med denne fotballpakken er det klart for fotballkamp hvor du enn måtte være! 2 mål er med i pakken - komplett fotballbane!

  Les mer
  kr kr 1 490,00

 8. EXIT Flexx Pop-Up Goals - løsningen for å kunne spille fotball nær sagt hvor som helst. Like lette å sette opp som enkle å folde sammen. Praktisk oppbevarings- og transportbag medfølger. 2 mål følger med i pakken!

  Les mer
  kr kr 499,00

 9. Panna er en ny trend innen fotball. Dette målet holder de offisellele mål på 150x60cm. EXIT Panna kan du ta med deg overalt, i haven, eller ut tur. Takket være den smarte nettkonstruksjonen kan målet også brukes til Hockey. EXIT Panna kombinerer ekstrem robusthet med ekstrem kvalitet. Målet er både galvanisert og pulverlakkert og tar seg flott ut.

  Les mer
  kr kr 749,00

 10. Panna er en ny trend innen fotball som stadig blir mer populær. Dette målet holder de offisellele mål på 150x60cm. Med den sammenleggbare EXIT Panna så har det aldri vært enklere å ta med seg. Takket være den smarte nettkonstruksjonen kan målet også brukes til Hockey. EXIT Panna kombinerer ekstrem robusthet med ekstrem kvalitet. Målet er både galvanisert og pulverlakkert og tar seg flott ut.  2 mål er med i pakken - komplett fotballbane!

   

   

  Les mer
  kr kr 1 298,00
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 42
per side
Desc

Fotballmål, fotballreboundere, basketkurver, kiter og drager!

Hollandske EXIT tilbyr et omfattende utvalg av fotballmål, reboundere og ballbingesystem. Produsenten er kjent for sine  EN71-14 godkjente trampoliner og benytter mange av de samme solide materialene i sine fotballprodukter. Her finner du fotballmål i mange størrelser fra lette pakker med sammenleggbare systemer til større stasjonære med patentert forankringssystem. Alle produktene er bygget med rørprofiler som er dobbeltbeskyttet; galvanisert og pulverlakkert. Flotte å se på og med lang holdbarhet.

Hvorfor velge et fotballprodukt fra EXIT: 

●   Attraktivt design med sortlakkerte stålrør og påkostede detaljer
●   Lang holdbarhet med ramme og rørprofiler som både er både galvanisert og pulverlakkert
●   Høykvalitets nett med solid innfesting
●   Patentert forankringssystem som gir trygghet og brukervennlighet
●   Mange av målene leveres med måltrener - gir timers moro helt på egenhånd!

Sist men ikke minst:

●   Nå har vi supre introduksjonspriser!