home Meny close
menu Meny

Rolly Farmtrack John Deere 7930 tråtraktor med lesseapparat, gir og luftfylte gummihjul / spesialtilbud som traktorgraver med henger!

Varekode: RT001000

RollyFarmTrack John Deere 7930 er for alle John Deere - entusiaster! Traktoren er toppmodellen i sortimentet med både luftfylte gummihjul og gir. Her i en superpakke som traktorgraver med henger og masse spennende utstyr!

kr kr 6 990,00

Lagerstatus: På lager

Customers who considered this also considered:

Beskrivelse

Detaljer

John Deere 7930 er en spennende nykommer blant de store traktorene fra RollyToys. Her får du 7930 som traktorgraver med frontlastesystem og bakmontert graver. Kraftig winch, lydratt med gromlyd og lysarrangement følger også med i pakken *)   Setet er justerbart og panseret kan åpnes. Mål: 142x53x81 cm.  Vekt: 16,4 kg. Passer fra 3 år - kroppshøyde fra 104-134 cm. 

 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:

●   Pedaltraktor som passer for barn med kroppshøyde fra 104 til 134 cm (fra ca.3 år)
●   Justerbart sete
●   Pedaler med eksenterlager
●   Avfjæret foraksling med Ackermannstyring
●   Luftfyldt gummihjul med bilventiler
●   12 mm stål bakaksling
●   Rollytrac lasteapparat med skuffe
●   Forberedt for et stort antall ekstrautstyr
●   Mål: 142x53x81 cm
●   Vekt: 15,1 kg
●   Godkjent i.h.t. den europeiske sikkerhetsstandarden for leketøy; EN 71-3.  CE- og TÜV-merket.
●   3 års garanti

 

*) TILLEGGSUTSTYRET BESTÅR AV:

●   2-akslet halfpipe henger
●   Graver for bakmontering
●   Lydratt med motorlyd og horn
●   Winch for montering foran eller bak
●   RollyLight

 

Produktomtaler
Reviews

tommel opp

stor pakke som gir båge glede til store og små. vi kjøpte denne da vi ville ha kvalitet og nåke som varer i mange år. traktoren er genial med tanke på at den et tilaget slik at du enkelt kan ta av lessapuratet bare med å ta ut nåken spilnter. en kan også sette traktoren i "fri" og da sleppe en at beina sette seg fast i trødjene når du skubba på snå barn.det at her e gummihjul gjer til at den bråka minimalt, og lydratte gjer te at unane storkossa seg med og tute late som dei kjøre ekte traktor. ellers har vi ikkje pakka ut gravedelen enda da det ikkje e mulig og grave men her er det så mange ting i settet at ungene kan glede seg te og få fleire pakka etterkvert. leveringstid er og upåklageli da det berre tok 2 daga(bestilt søndag og motatt tirsdag).
Posted 02.03.2017 by christoffer