home Meny close
menu Meny

Trampoliner

Trampoliner

Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 43
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 43
per side
Desc

Trampoliner - choppi.no - Exit - Kjøpeguide, trampolinevelger Image Map

Hos oss er det enkelt å handle trampoline; gjennom vår effektive kjøpsguide finner du enkelt fram i Norges mest komplette utvalg av kvalitetstrampoliner. Vi leverer hjem til deg med de beste frakttilbud, eller du henter selv på vårt lager i Drammen. Vi vet at du bryr deg om barnas sikkerhet og vi tilbyr selvfølgelig EN71-14 godkjente produkter. Dette er et krav som gjelder i hele Europa, men det er desverre en rekke produkter på markedet som ikke er godkjent på dette nivået. Dette er holdbare produkter som ser flotte ut i hagen. Vi tilbyr også full tilgjengelighet av reservedeler om behovet skulle melde seg. Produktene er dekket av intil 5 års garanti.  Er du ute det siste av det siste tilbyr vi både ovale og rektangulære løsninger. Ønsker du en mer diskret og samtidig mer inkluderende løsning kan vi friste med en rekke markmonterte trampoliner.

Norges største utvalg: 

Twist, endelig en robust og morsom budsjettmodell. Nå med tofarget kantbeskyttelse og hoppematte med spill. 5 ulike størrelser fra 183 til 427cm. Nyhet denne sesongen er markmonterte runde og rektangulære utgaver av Twist. 

JumpArena, er en påkostet mellomklassemodell med et flott utseende og solide kvalitetskomponenter for topp sikkerhet. 9 ulike størrelser fordelt på runde, ovale og rektangulære modeller. 

Interra er en markmontert trampoline bygget på JumpArenas flotte kvalitet. 7 forskjellige modeller. 

Supreme er tungvekteren med spesifikasjoner som 217mm fjærer og 44cm kantbeskyttelse (noen bredere?) - helt i tetsfeltet  blant kvalitetstrampoliner og samtidig til en pris som ingen matcher på det norske markedet! Supermodellen er tilgjengelig i 4 størrelser fra 305 til supersize 457cm.

Supreme Ground Level, patentert design og første på det norske markedet som ligger flatt med plenen. 5 størrelser i runde og rektangulære modeller. 

Bouncy, minitrampoline for de aller minste til innendørsbruk. Grønn eller rosa beskyttelsesant. 

 

EXIT er hollandske kvalitetstrampoliner på sitt beste. Produsenten Dutch Toys Group jobber kontinuerlig med å utvikle trampoliner med maksimal fokus på sikkerhet. Disse detaljene finner du i padding/beskyttelsekant, fjærer og ikke minst rammen. Velger du en EXIT trampoline er du sikker på å få et produkt hvor kvalitet og sikkerhet er satt i fokus! Dette er europeiske produsenter som er kjent for sin høye kvalitet, lange holdbarhet og gjennomtenkte sikkerhetsdetaljer. Trygge valg og gode investeringer i aktiv utelek.

Her tilbys er komplett serie trampoliner i en rekke størrelser:

●   Runde 
●   Ovale
●   Rektangulære

EXIT fra Dutch Toys Group representerer en ny generasjon trampoliner som er produsert og godkjent i henhold til EN71-14 innført på utgangen av 2012. Det nye Europeiske sikkerhetsdirektivet EN71-14 setter strenge og spesifikke krav i forhold til trampoliners konstruksjon sikkerhet. Dette for å sørge for å bedre sikkerheten og redusere antall ulykker med trampoliner - tidligere sikkerhetsstandarder som den generelle EN71 er den normen de fleste trampoliner er testet og godkjent i forhold til. Alle EXIT JumpArenA trampoliner er godkjent etter den langt strengere sikkerhetsstandarden EN71-14.

Nedenfor finner du en meget informativ video som viser forskjellen på en EXIT JumpArenA trampoline fra Dutch Toys Group og en typisk billig-trampoline som markedet i dag oversvømmes av. Alle skryter i dag av å være så kalt godkjent - men bare de aller færreste er EN71-14 godkjente. Den viktige forskjellen!

Hva den nye sikkerhetsstandaren krever kommer klart fram i dette innslaget. Sjokkert...? Vi også!